Avto, ki lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne kupce

Matjaž Korošak
04.08.2018 05:01

Stelvio je v uredništvu prevozil skoraj 10.000 kilometrov - od mestnih poti do dolgih potovanj, v njem se je zamenjalo vsaj deset voznikov, preizkusili smo ga v zadnjih dneh zime in v vročem poletju

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kljub poudarjeni dinamiki, ki jo ponuja čvrsto in temeljito podvozje, je seveda njegova vrlina vsestranska uporabnost. Tudi zunaj utrjenih poti.
Jure Kralj

Če bi rekel, da se nikomur v redakciji ne bo kolcalo po tej alfi, bi bila to seveda debela laž. Ne le zato, ker je stelvio potrdil dejstvo, da je trenutno med najboljšimi kompromisi med SUV-jevsko praktičnostjo in limuzinsko agilnostjo, pač pa tudi zato, ker je cel paket dovolj urejen in dodelan, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne kupce.

Notranjost je urejena, morda celo nekoliko rezervirana - vsaj glede na dinamično zunanjost.
Jure Kralj
Njegov samosvoj štirikolesni pogon Q4 v osnovi poganja zadnji kolesi, po potrebi in odločnem pospešku pa prenaša navora tudi na prednjo os, kar ustvarja lahkotnost in pomaga pri vstopu v zavoj.
Klara Kulovec
Jure Kralj
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta