(FOTO) Audi nagovarja dinamično klientelo

Matjaž Korošak
27.08.2018 02:10

A1 bo pozno jeseni doživel drugo premiero, ko se obeta nova generacija malčka. Tokrat športnejši, digitaliziran in – brez dizla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Audi

Pri Audiju se radi pohvalijo, da so se oblikovalci pri drugi generaciji tega modela zgledovali po legendarnem dirkalniku Sport Quattro A1, čeprav je to bežnemu opazovalcu dobro prikrito, še najbolj je to vidno s prednje strani, kjer je reža na motornem pokrovu nov oblikovalski element. Pa tudi sicer se radi pohvalijo s športnostjo, saj zatrjujejo, da gre v tem primeru za audija, ki se lahko pohvali z najbolj športno zasnovano notranjostjo, predvsem voznikovim delovnim prostorom v razredu.

Voznikov delovni prostor je zdaj popolnoma digitaliziran. Prilagodljivi instrumenti se serijsko prikazujejo na 10,25 palca velikem zaslonu (Active Info Display). 
Audi
Audi
Novi A1 je 5,5 centimetra daljši, toda več prinese za 9 centimetrov daljša medosna razdalja. 
Audi
Precej večji in z več ravnimi, odločnimi potezami – novi A1. Reža na sprednjem delu naj bi spominjala na legendarni športni model. 
Audi
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta