36. dan po izgredih: Je policiji uspelo odkriti napadalca na policista, snemalca in fotoreporterja Boruta Živulovića?

B.P.
11.12.2020 10:47
Pri ljubljanski policiji smo znova preverili, kako blizu so nasilnežem, ki so na protestu pred 36 dnevi napadli tako policista kot predstavnika medijev. Ob tem ne gre pozabiti: po mnenju parlamentarnega odbora za notranje zadeve, ki mu predseduje Branko Grims (SDS), je bilo namreč ravnanje policije ob nasilnem protestu v Ljubljani ustrezno in učinkovito.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nasilni protesti.
Robert Balen
Moški, ki ga v zvezi z nasilnimi protesti v Ljubljani išče policija.
PU Ljubljana

Kako pa so ljubljanski policisti uspešni pri iskanju napadalca v modri trenirki, ki je na istem protestu napadel tako policista kot reporterja, kar so posnele tudi kamere? So morda ujeli nasilneža, ki je poškodoval fotoreporterja Boruta Živulovića, ki je bil kasneje zaradi napada tudi operiran v bolnišnici?

Notranji minister Aleš Hojs med protestom
Robert Balen

Na vprašanja, zakaj toliko časa poteka preiskava, s kakšnimi težavami se soočajo med preiskavo, ali obstaja verjetnost, da je napadalec tujec in je po protestu zapustil državo ter ali drži, da so pridobili posnetek napada na fotoreporterja Boruta Živuloviča, nam tudi tokrat niso odgovorili. 

V spodnjih objavah si lahko spet pogledamo nasilneža, ki je napadel policista in predstavnika medijev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta