Ana Roš Stojan ne bo odprla restavracije v Petram Resortu. Kaj se je zgodilo?

Srečko Klapš Srečko Klapš
03.07.2023 11:42

Pogovori o otvoritvi restavracije v partnerstvu med novim letoviščem Petram v Savudriji in Ano Roš Stojan so se zaključili z dogovorom o prekinitvi sodelovanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Restavracije na strehi Petram Resorta ne bo upravljala kulinarična ekipa Ane Roš Stojan. 
Srečko Klapš

Po nekaj mesecih kreiranja kulinarične izkušnje na strehi Petram Resorta Ane Roš Stojan in njene ekipe sta obe strani prišli do zaključka, da tam ne bodo odprli restavracije, je danes na družbenih omrežjih sporočila svetovno znana chefinja.

"Od februarja letos smo na podlagi večkrat nagrajenih in svetovno priznanih pristopov kreirali unikatno ponudbo, ki bi temeljila na lokalni istrski ponudbi kmetov, ribičev, sirarjev in proizvajalcev oljčnih olj. Glede na nepremostljivih razlike, do katerih je prišlo v dogovorih z upravljavcem Petram Resorta, smo se skupaj odločili, da prekinemo sodelovanje in odstopimo od odprtja restavracije pod vodstvom moje ekipe," je zapisala Ana Roš Stojan na facebooku in dodala, da je pogled z neskončnega bazena na strehi Petrama še vedno neverjeten.

Neskončni 105 metrov dolg bazen na strehi Petram Resorta s pogledom na Piranski zaliv. 
Srečko Klapš
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta