McDonald's na Čopovi naj bi zapiral svoja vrata. Ali informacija drži, kam naj bi se selil in kaj ima z vsem skupaj Jan Plestenjak?

A.L.
11.02.2022 10:24
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Čopova ulica
Tit Košir

Čopova ulica, ki velja za eno najbolj živahnih v prestolnici, naj bi bila kmalu videti drugače. Po neuradnih informacijah Siola naj bi restavracija McDonald's, ki je tam že vrsto let, zaprla svoja vrata. Nova restavracija bi, če gre verjeti namigovanjem, svoja vrata odprla na Cankarjevi ulici v Ljubljani, v prostorih nekdanje restavracije Soba 102, ki jo je leta 2014 odprl slovenski glasbenik Jan Plestenjak.

Čopova ulica v Ljubljani
Robert Balen

Iz McDonald'sa so nam sporočili, da se restavraciji na Čopovi ulici 14 v začetku prihodnjega leta izteče najemna pogodba za to lokacijo. Ali to pomeni, da bodo svoje prostore prestavili v stavbo, ki je le streljaj stran od trenutne lokacije, ne odgovarjajo. Pravijo le, da so še v fazi dogovorov o tem, kako naprej. Obljubljajo, da bodo takoj, ko bo mogoče, na voljo za dodatna pojasnila.

Na lokaciji, kjer je nekoč bila Soba 102, sicer že nekaj časa izvajajo obnovitvena dela, ali bo tam svoja vrata res odprl McDonald's, pa za zdaj ostaja skrivnost.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta