Od nedelje do torka bo sončno in toplo, za 1. maj prihaja sprememba vremena

A.L.
26.04.2024 07:36

Jutri bo na vzhodu precej jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Sašo Bizjak

Danes bo po nižinah v notranjosti sprva oblačno ali megleno, čez dan pa bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Več jasnine bo na severovzhodu. Popoldne bo zapihal jugozahodni veter, predvsem v hribovitem svetu bo nastalo nekaj ploh. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 16 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Jutri bo na vzhodu precej jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik. Jutranje temperature bodo od 3 do 8, v alpskih dolinah okoli 0, najvišje dnevne od 12 do 19 °C.

V nedeljo bo sončno in topleje, v ponedeljek in v torek pa bo sončno in toplo. Od srede naprej bo vreme bolj spremenljivo, pojavljale se bodo krajevne plohe. Jutranje temperature bodo večinoma med 5 in 10, popoldanske pa v ponedeljek in torek okoli 25, od srede naprej pa okoli 20 °C.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta