Po tragediji v Gerečji vasi: Vratar Rozman v podporo prijatelju, ki mu je nesojeni svak umoril starša in sestro, licitira svoj dres

Vesna Lovrec
29.12.2020 13:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po strahovitem zločinu, v katerem so za božič v Gerečji vasi umrli Mojca L. in njena starša Branko L. in Jožica L., je njihov krajan, znani nogometaš Matjaž Rozman, vratar pri Nogometnem klubu Celje, v podporo preživelima v ožji družini Mihi L. in Mojčinemu štiriletnemu sinu sprožil licitacijo svojega dresa na facebooku.

"Miha, dragi moj prijatelj. Na božič si v žalostni tragediji izgubil vse. Mamo, očeta in sestro. A nisi sam. Prijatelji smo s tabo v dobrim in slabem, ti si bil vedno ob meni in tudi jaz sem zdaj ob tebi. V teh težkih časih sem se odločil, da ti pomagam. V tem trenutku dajem na licitacijo svoj reprezentančni dres iz lige narodov. Garal sem zanj celo svojo kariero in pomeni mi veliko, ogromno, a ne več kot najino prijateljstvo. Na licitacijo ga dajem z veseljem, ker vem, da bom s tem vsaj malo pomagal vama dvema, tebi in velikemu štiriletnemu korenjaku (nečaku, op. p.). Pozivam vse zainteresirane, da ponudbe za dres pošljejo na elektronski naslov rozman.matjaz@gmail.com ali v komentar. Izklicna cena je 50 evrov," je nogometaš včeraj objavil na svojem facebook profilu. Rozman je bil v petek, ko je Silvo D. vzel življenje priljubljeni družini, v svoji rodni vasi. "Ko sem izvedel, sem stekel k njim. Vse je bilo že zaščiteno s policijskim trakom, videl sem Miho tam, samega, zlomljenega," je nogometaš zaradi izgube Mojce in njenih staršev, ki jih je poznal vse svoje življenje, pretresen še danes.

Miha, dragi moj prijatelj.. na božično večer si v žalostni tragediji izgubil vse - mamo, očeta in sestro.. a nisi sam!...

Objavil/a Matjaž Rozman dne Ponedeljek, 28. december 2020

Brat in sin umorjenih Miha L. je predsednik lokalnega športnega društva. Zanj in za njegovega nečaka je akcijo zbiranja sredstev sprožila tudi Zveza Leo klub. Stopimo skupaj in pomagajmo, k donacijam za Miho in njegovega nečaka Matijo, ki sta v hudem zločinu izgubila svoje ljubljene, pozivajo vse dobrodelneže. Podatki, kam naj se nakažejo sredstva, objavljamo v spodnji povezavi.

🙏Hvala vsem! Odziv je izjemen, ponudb je ogromno. Še 1x ste pokazali, da smo Slovenci edinstven, poseben narod.. da...

Objavil/a Matjaž Rozman dne Torek, 29. december 2020
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta