Pozor! Od ponedeljka zvečer do torka opoldne krajevno močni nalivi, ohladilo se bo. Kaj pa naslednje dni?

Va, STA
10.06.2024 09:28

Ne pozabite dežnika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je ilustrativna. 
Bralec

Danes bo spremenljivo s krajevnimi plohami in nevihtami. Jutri bo oblačno s pogostimi padavinami, ohladilo se bo, napovedujejo meteorologi Agencije RS za okolje (Arso).

Najvišje dnevne temperature bodo v ponedeljek od 19 do 26 stopinj Celzija. Ponoči bodo krajevne padavine z nevihtami zajele večji del države. Vmes bodo tudi nalivi.

V torek bo oblačno s pogostimi padavinami. Na Primorskem bo prehodno zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18, najvišje dnevne od 14 do 21, na Primorskem do 25 stopinj Celzija.

Od danes zvečer do torka sredi dneva bodo po Sloveniji nastajali krajevno močni nalivi. Ob tem je možen porast hudourniških vodotokov.

V sredo bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše zjutraj in dopoldne. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Tudi v četrtek bo pretežno oblačno, predvsem v zahodni Sloveniji bodo še nastale posamezne plohe.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta