Pred nami so topli dnevi, a že kmalu se obeta sprememba, vremenoslovci napovedujejo padavine. Tudi sneg?

A.L.
02.02.2024 07:11

Jutri bo sončno z nekaj koprenaste oblačnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Igor Napast

Danes bo na Primorskem delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno, bolj oblačno bo v vzhodnih krajih. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem do 13 °C, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (ARSO).

Jutri bo sončno z nekaj koprenaste oblačnosti. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla, ki se bo lahko občasno pojavila tudi ob morju. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od 7 do 12 °C.

V nedeljo bo ob morju in na Goriškem pretežno oblačno ali megleno. Drugod bo delno jasno z nekaj jutranje megle po kotlinah. V ponedeljek se bo oblačnost iznad Primorske razširila nad Notranjsko. Drugod bo še delno jasno in zjutraj ponekod megleno. Zapihal bo jugozahodnik. Postopno bo topleje.

V prihodnjem tednu bo na Primorskem precej nizke oblačnosti, iz katere bo lahko občasno rosilo ali rahlo deževalo. Drugod bo v prvi polovici tedna deloma jasno in dokaj toplo, marsikje bo pihal jugozahodni veter. V drugi polovici tedna bo prevladovalo oblačno vreme. Že v petek bo na zahodu rahlo deževalo, v soboto pa bo dež predvidoma zajel večji del Slovenije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta