Strokovnjak za telesno govorico Edvard Kadič bo izobraževal "ključne sodelavce" HSE. Koliko računa?

DR
29.03.2022 10:52

Za 24 ur urjenja "ključnih sodelavcev" v "osebnostnem in profesionalnem razvoju" bo prejel 3600 evrov brez DDV, to je 150 evrov na uro, je objavil portal Necenzurirano. Kako je potekal postopek izbire?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Edvard Kadič 
Ona-on.com

Edvard Kadič, strokovnjak za telesno govorico, življenjski trener, kolumnist na portalu Nova24TV, v zadnjem času še komentator pri Bojanu Požarju v Uri moči, ki ga je vladni urad za komuniciranje (Ukom) najemal za promocijo cepljenja, je dobil nov posel.

Portal Necenzurirano je objavil, da je komunikator, ki mu je posel začel cveteti, odkar vlado vodi Janez Janša, podpisal pogodbo s Holdingom Slovenske elektrarne (HSE) za individualna izobraževanja, tako imenovani coaching, izbranih zaposlenih na HSE. Za skupno 24 izobraževalnih ur urjenja "ključnih sodelavcev" v "osebnostnem in profesionalnem razvoju" bo prejel 3600 evrov brez DDV oziroma 150 evrov na uro.   

Na HSE, ki je v stoodstotni državni lasti, so za Necenzurirano pogodbo s Kadičem potrdili: "Izbor je potekal z iskanjem ponudnikov individualnega coachinga. Štiriindvajsetim smo poslali povpraševanje in na osnovi prejetih ponudb pripravili izbor možnih izvajalcev, udeleženci izobraževanj oziroma coachinga pa so si coache izbrali sami. 18 udeležencev je izbralo skupaj osem izvajalcev coachinga, gospod Kadič je le eden izmed njih."

Izbrana so bila še podjetja Anfima, Pro Acta, Video center, Trescon, Inspiris, Vesna Sodnik s.p. in Pristop. Sledeč odgovoru HSE portalu Kadič ni najdražji: "Urne postavke izvajalcev se gibljejo med 150 in 232 evrov, urna postavka g. Kadića je 150 evrov." 

Kateri so Kadičevi učenci, na HSE niso odgovorili, ker da gre za varovanje osebnih podatkov.   

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta