Takšno vreme nas čaka konec tedna

N.S., STA
10.02.2023 09:30

Danes bo pretežno jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V soboto bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Najnižje jutranje temperature bodo od -13 do -6, ob morju okoli -3, najvišje dnevne od 4 do 8, na Primorskem do 10 stopinj Celzija. V nedeljo bo v vzhodni polovici Slovenije zmerno do pretežno oblačno, drugod povečini sončno. V ponedeljek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti precej nizke oblačnosti.

Nad južno polovico Evrope je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka k nam od severovzhoda suh in postopno manj hladen zrak. V sosednjih pokrajinah bo danes pretežno jasno. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka burja. V soboto bo sončno z občasno povečano oblačnostjo. Danes in v soboto bo vpliv vremena na počutje in razpoloženje večine ljudi ugoden.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta