(VIDEO in AVDIO) Podkast Večer v živo z Adrianom P. Kezele, raziskovalcem zavesti: "Čaka nas leto okrevanja in ravnotežja"

Maja Furman Maja Furman
29.12.2021 09:23

Če vas zanima, kakšno bo leto 2022, prisluhnite našemu podkastu. V njem smo se pogovarjali z Adrianom P. Kezelejem, raziskovalcem zavesti, učiteljem Integralne meditacije in djotiša ter avtorjem številnih knjig o duhovnosti in osebni rasti. V tokratnem pogovoru smo se v novo leto se zazrli skozi djotiš natalno karto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian P. Kezele (foto: Večer)
Večer

Pogovoru z Janjo Vidmar prisluhnite na povezavi TUKAJ.

Adrian, znova dobrodošli v našem podkastu. Kako ste? Kaj počnete?

Hvala, zelo dobro sem. Pred kratkim sem objavil kratko knjigo iz cikla Ganeševih zgodb, knjiga se imenuje Šitala Devi. Gre za elektronsko knjigo, ki je brezplačno dostopna na spletu. V zadnjih dnevih si jo je s spleta naložilo več kot tisoč petsto bralcev. To je neke vrste moje darilo ljudem v teh prazničnih dneh.

Odlično darilo! Hvala zanj! Ker sva že ravno pri praznikih in novem letu; kakšno leto 2022 se nam, po djotiš astrološki napovedi, obeta? Kaj nas čaka?

Vprašanje je precej kompleksno in zahteva kompleksnejši odgovor. Vendar bom začel s pozitivnostjo …Najprej bi rad poudaril, kar sicer vedno znova ponavljam, da djotiš ni napoved, ni usmerjen v smislu, da napoveduje prihodnost. Djotiš deluje po principu interakcije med ljudmi in časom, ponuja veliko variacij oziroma možnosti. Deluje kot nekakšna preventiva. Zelo je pomembno, da razumemo to specifiko djotoša, saj ljudje velikokrat pričakujejo, da jim bom povedal, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, vendar tega ne morem narediti. Iz djotiša se lahko razberejo posamezne tendence v smislu, ali se nam v prihodnosti obetajo pozitivne stvari ali nam morebiti pretijo kakšne nevarnosti itd. V letu 2022 bosta prisotna tako eno kot drugo.

Kako se je v djotiš napovedi kazala kriza, v kateri smo?

V svojih analizah sem že napovedoval krizo, ki se zgodi vsakih sto let, vendar sem jo umestil v leto 2019. Napaka, ki jo seveda brez težav priznam, je bila ta, da sem se v svojih analizah omejil na koledarsko leto. Obdobje, ki je v mojih analizah kazalo na krizo, pa se je začelo že spomladi 2019 in se zaključila spomladi 2020. Krizo v vsej svoji razsežnosti in v kontekstu, kakršnega sem napovedoval s svojih analizah, smo doživeli šele v začetku leta 2020, saj predhodno nismo imeli informacij o tem, kaj se je dogajalo že od pomladi 2019. Takrat so se na nebu zgodili trije zaporedni dogodki kalasarpe oziroma t. i. kače časa, ki sicer niso tako redek pojav, saj se zgodijo na vsakih pet oziroma šest let. To, kar je bilo tokrat drugače, je bilo dejstvo, da so se kalasarpe v treh letih zgodile trikrat ena za drugo. Kovid kriza se je začela z eno od njih, trajala je, ko se je zgodila druga, in ta se bo zaključila s koncem tretje. In če sem pozitiven, se je tretja začela 16. decembra in se bo zaključila 24. aprila 2022. Kot kaže, je pred nami še nekakšno kritično obdobje, ki bi lahko vznemirilo svetovno dogajanje, vendar po tem obdobju prihajajo pozitivni časi.

Več vsebine vas čaka v podkastu Večer v živo.

Pogovor je vodila Maja Furman. Spremljajte dogodke Večer v živo na spletni strani www.vecer.com/vzivo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta