30-letnega nogometaša našli mrtvega, oglasil se je njegov oče in razburil javnost

A.L.
09.11.2023 13:54

"Preiskava je pokazala, da je bil z ekipo v lokalu do treh zjutraj. Ko so lokal zaprli, so šli v drugega, a sin ni mogel vstopiti zaradi kodeksa oblačenja," je dejal oče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Preiskava je pokazala, da je 30-letnik umrl zaradi zadušitve.
Profimedia

Iz Rusije prihaja žalostna novica o smrti nogometaša Alekseja Lesina. 30-letnika so našli mrtvega 6. novembra, le tri dni pozneje pa se je oglasil njegov oče in z izjavo dvignil veliko prahu v domači javnosti. Lesin naj bi izgubil življenje med nočnim druženjem z ekipo, njegov oče pa trdi, da obstaja posnetek, ki lahko dokaže, kaj se mu je zgodilo.

Preiskava je pokazala, da je 30-letnik umrl zaradi zadušitve. "Utopil se je. Preiskava je pokazala, da je bil z ekipo v lokalu do treh zjutraj. Ko so lokal zaprli, so šli v drugega, a sin ni mogel vstopiti zaradi kodeksa oblačenja," je razkril oče in nadaljeval: "Sotekmovalci so hoteli poklicati taksi, da bi ga odpeljal domov, a jih je zavrnil in rekel, da jih bo počakal. Šel je v drug lokal, iz katerega je odšel ob petih zjutraj in se odpravil proti morju. Okoli osmih so ga našli. Obstajajo pa celo posnetki, kako leži na obali. Kamere so po vsej obali, tam bi se moralo vse videti," je dejal.

Lesin je v svoji karieri nosil dres več ruskih nižjeligašev, leta 2020 pa se je odločil, da se bo posvetil dvoranskemu nogometu, poroča tamkajšnji Sport-Express.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta