Dragić zaradi poškodbe levega kolena znova ni zaigral za bike

STA, Gr.G.
25.02.2023 09:59

V zadnjem času je bilo govora, da bo kapetan slovenske reprezentance, ki je leta 2017 osvojila naslov evropskih prvakov v Istanbulu, zapustil bike.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Biki so mrežicam prizadejali najhujši poraz v sezoni.
Reuters

Slovenski košarkar Goran Dragić je izpustil svojo še tretjo tekmo v severnoameriški ligi NBA zaradi poškodbe levega kolena. Njegova ekipa Chicago Bulls je sicer ponoči doma z veliko prednostjo, s 131:87, premagala goste iz New Yorka, Brooklyn Nets. Mrežice so izgubile z največjo razliko v tej sezoni.

Najboljši strelec tekme je bil Zach LaVine, ki je dosegel 32 točk ob metu iz igre 12:17. Nikola Vučević in Andre Drummond sta za bike dosegla po 13 točk in 10 skokov. DeMar DeRozan in Patrick Williams pa sta vsak prispevala po 17 točk.

Biki so mrežicam prizadejali najhujši poraz v sezoni. Cam Thomas je prišel s klopi in vodil Netse z 22 točkami. Seth Curry jih je dosegel 19, Mikal Bridges pa 13. Chicago še naprej ostaja na 11. mestu v razvrstitvi vzhodne konference, Brooklyn pa je peti.

"Mislim, da je to tisto, kar moramo narediti od tu naprej in dati vse v teh zadnjih 22 tekmah rednega dela, ker razumemo, kje smo trenutno," je dejal LaVine. "V to moramo vložiti to vrsto energije." V zadnjem času je bilo govora, da bo kapetan slovenske reprezentance, ki je leta 2017 osvojila naslov evropskih prvakov v Istanbulu, zapustil bike. Za zdaj Dragić ostaja del Chicaga.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta