Goran Dragić: Bog, zakaj ravno zdaj?

Zoran Mijatović Zoran Mijatović
06.10.2020 06:20

Miami proti Lakersom zaostaja le še z 1:2 v zmagah, a prvi mož moštva s Floride si po poškodbi stopala pripisuje majhne možnosti za vrnitev v finalu lige NBA

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Težko je sedeti ob robu parketa, Ljubljančan je poklapan. 
Epa

Z noro predstavo Jimmyja Butlerja (40 točk, 13 podaj in 11 skokov) je Miami na tretji tekmi finala lige NBA premagal Los Angeles Lakerse s 115:104 in v seriji na štiri zmage znižal svoj zaostanek na 1:2. "Prav zato je on vodja te ekipe. Neverjetno. Vesel sem zanj," je na virtualnem druženju z novinarji dejal Goran Dragić, a hkrati deloval precej poklapano. Kot je znano, ga muči natrganje tetive stopalnega loka, ki mu onemogoča igranje v finalu. "Že v prejšnjih dveh serijah proti Milwaukeeju in Bostonu sem igral s poškodbo, a ni bilo tako hudo. Potem pa je počilo. Pogosto nekoga od zgoraj sprašujem: zakaj ravno zdaj?! Za to sem delal celo kariero, vseh dvanajst let v ligi NBA. Rad bi bil s soigralci. Sedeti ob strani in jih gledati, kako se borijo, je zelo težko."

Glavno vprašanje zdaj je, ali bo nared za četrto tekmo v sredo ob 3.15 zjutraj oziroma ali ga bomo v finalu sploh še videli? "Bomo videli. Bolje se že počutim kot pred štirimi dnevi, ko se je to zgodilo. Delam vse, kar lahko. Je pa storjeno veliko škode. Ukvarjam se z veliko bolečine. Definitivno je večja verjetnost, da se vrnem kdaj kasneje kot že jutri. Ekipa mi je z zadnjo zmago dala več priložnosti, a možnosti za vrnitev so nizke. Veliko je odvisno od nadaljnjega zdravljenja in reakcije mojega telesa. Rehabilitacija se od človeka do človeka razlikuje. Časovnice še nimam. Če se pa že vrnem, želim biti v najboljši verziji, pomoč ekipi," je zaključil Dragić, do poškodbe najboljši strelec Miamija v končnici. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta