Luka Dončić v glasovanju za All Star vodilni branilec zahoda

STA, M.R.
11.01.2024 20:28

Košarkarska liga NBA je vnovič objavila vmesne izide glasovanja za tekmo All Star. Na zahodu je največ glasov dobil LeBron James, nekaj čez tri milijone, Luka Dončić pa je prvi med branilci zahoda z 2,5 milijona glasovi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka Dončić
Jerome Miron-USA TODAY Sports

Več glasov od Luke Dončića imata na zahodu poleg LeBrona Jamesa še Kevin Durant (2,777 milijona) in Srb Nikola Jokić (2,773 milijona). Mejo dveh milijonov je presegel tudi branilec Stephen Curry (2,1).

Na vzhodu in skupno vodilni v glasovanju pa je grški zvezdnik Milwaukeeja Giannis Antetokounmpo (3,4), sledita pa mu Joel Embiid (2,97) in Jason Tatum (2,93). Med branilci vzhoda je na prvem mestu Tyrese Haliburton (2,1).

Glasovanje bo potekalo do 20. januarja, tekma zvezd lige NBA pa bo 18. februarja v Indianapolisu. V skupnem seštevku za izbor ekipe glasovi navijačev predstavljajo 50 odstotkov, po 25 pa izbor košarkarje in novinarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta