(PRESTOPNI ROK) Srbski mediji: Timi Max Elšnik na pragu Crvene zvezde

M.D.
21.07.2024 20:13

Že nekaj časa je bilo jasno, da Zlatoličan kariere ne bo nadaljeval v Ljubljani. Srbski mediji poročajo, da je slovenski reprezentant izbral nov klub.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Timi Max Elšnik se drugič podaja v tujino.
Profimedia

Kmalu po koncu sezone je Timi Max Elšnik v javnih nastopih dal vedeti, da je pripravljen na odhod iz Olimpije. Po dobrih predstavah v dresu slovenske izbrane vrste na Euru je bilo zainteresiranih klubov za usluge 26-letnega zveznega nogometaša vse več. Zlatoličana se je povezovalo z odhodom v Serie B k Pisi, v zadnjih dneh celo z Hull Cityjem, katerega lastnik je Turek Acun Ilicali, ki je pred sklenitvijo sodelovanja z NK Maribor. Za Elšnika naj bi se zanimal tudi Dinamo Zagreb, pa klubi iz Španije, Nemčije in Francije.

V petek na tekmi Olimpije s Primorjem kapetana zmajev ni bilo v kadru Ljubljančanov. Danes pa odmeva vesta, ki so jo objavili srbski mediji. "Zvezda se je dogovorila z reprezentantom Slovenije," poroča srbski Sportklub. Po pisanju portala Planet nogomet je Elšnik na poti v Beograd, njegov prestop pa je tik pred realizacijo. Elšnik se drugič podaja na tuje, kot najstnik je iz Aluminija prestopil v Derby County, na Otoku pa je igral med letoma 2015 in 2019. Crvena zvezda naj bi za Slovenca odštela 1,5 milijona evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta