Pri NZS izrekli nove kazni po tekmi Rogaška - Olimpija

STA, A.L.
12.10.2023 10:02

Dvoboj 11. kroga državnega prvenstva Prve lige Telemach je zaradi neprimernega dogajanja na in ob igrišču sprožil veliko prahu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako Rogaška kot Olimpija morata v blagajno NZS prispevati še vsak po 700 evrov. 
Andrej Petelinšek

Nogometni klub Rogaška bo moral zaradi nešportnega vedenja in neprimernega vedenja navijačev na tekmi proti Olimpiji plačati 2600 evrov kazni, zaradi nešportnega vedenja nogometašev in predstavnika ekipe pa še dodatnih 700 evrov, je danes sporočil disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Boštjan Jeglič.

Dvoboj 11. kroga državnega prvenstva Prve lige Telemach, ki ga je v gosteh dobila Olimpija z 2:0, je zaradi neprimernega dogajanja na in ob igrišču sprožil veliko prahu.

Jeglič je danes zapisal, da bodo morali pri Rogaški zaradi večkratnega žaljivega skandiranja, metanja plastenk in kozarcev na VIP-tribuno proti predstavnikom gostujoče ekipe, vdora dveh navijačev na VIP-tribuno, kjer sta hotela fizično obračunati s predstavniki nasprotne ekipe, odšteti 2600 evrov.

Zaradi konfrontacije med igralci in predstavniki ekipe Rogaška in Olimpija, fizičnega prerivanja in metanja plastenk pa bosta morala tako Rogaška kot Olimpija v blagajno NZS prispevati še vsak po 700 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta