(FOTO) Instagram je umaknil to fotografijo bivše punce Leonarda DiCapria. Pokazala je preprosto preveč ...

D.Ži
24.03.2022 07:46

Lepa Nina Agdal se ne da tako zlahka. Odločila se je upreti družbenemu omrežju in fotografijo ponosno objaviti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Danska manekenka Nina Agdal je razgrela družbena omrežja, ko je objavila fotografijo, na kateri pozira povsem brez oblačil, a se je kmalu znašla v težavah. Kot kaže, je nanje bila pripravljena. 

29-letna lepotica  je povsem gola pozirala na selfiju v ogledalu, z roko je sicer zakrila prsi, a kasneje razkrila, da je instagram njeno objavo kljub temu izbrisal.  Zato se je odločila, da fotografijo objavi še enkrat.

"Instagram je to sliko odstranil, zato jo moram očitno ponovno objaviti," je Nina zapisala ob fotografiji, ki je za zdaj še na njenem profilu, kjer ji sledi 1,6 milijona oboževalcev.

Nina je postala širši javnosti znana, ko se je družila s hollywoodskim lepotcem Leonardom DiCapriem. Od njega je 17 let mlajša. Med njima je preskočila iskrica, a strasti niso trajale prav dolgo, saj sta se leta 2017 dokončno razšla.

Zanimivo je, da je bilo Nini nekoč nerodno zaradi svojega telesa, ki bojda ni ustrezalo takratnim manekenskim standardom. V manekenskih krogih so namreč menili, da ima preveč oblin, kar je bizarno.  Kljub temu se ji je uspelo prebiti na sceno in zgraditi uspešno kariero.

Njeno osebno premoženje danes ocenjujejo na vrtoglavih 12 milijonov dolarjev. Pravi, da se danes v svoji koži počuti odlično. Za svojo postavo tudi redno skrbi v telovadnici. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta