(FOTO) Izklesane mišice in bleščeč nasmeh: Ta kraljičin nečak je za prste polizat

02.09.2021 09:16
Po žilah tega lepotca teče plemiška kri. To je Arthur Chatto, pranečak britanske kraljice Elizabete II., ki zelo redno obiskuje fitnes.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekoč je kot prikupen mali paž pomagal nositi kraljičino vlečko, danes pa je iz ljubkega vnuka princese Margaret, kraljičine sestre, nastal 22-letni postavnež. V Londonu rojeni Arthur Chatto je sin Margaretine edine hčerke, 57-letne lady Sare Chatto in Daniela Chatta, britanskega umetnika. Več kot očitno je, da fant zelo skrbi zase in svojo postavo, ne nazadnje dela kot osebni trener in maneken. 

Vedno daje vse od sebe in obožuje ekstremne športe, med drugim se rad potaplja v ledeni vodi. Za svoje spletne sledilce dobro skrbi in jih redno zalaga z atraktivnimi fotografijami. Tako kot princa Harry in William je tudi Arthur obiskoval elitni internat Eton v Windsorju, vpisal je študij geografije na univerzi v Edinburghu.

Pred kratkim je kraljico obiskal v gradu Balmoral in ji tam povedal veselo novico. Kot prvi britanski plemič želi postati del mornarice in napredovati do oficirskega čina. In to 34 let po tem, ko je njegov bratranec Edward svoje mornariško urjenje prekinil, saj naporom ni bil kos. Kraljica naj bi bila nanj zelo ponosna.

Tudi ljubezen pri njem cveti, saj je že tri leta v zvezi s študentko Lizzie Friend

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta