(FOTO) Ko se je zvezdnica obrnila, so vsi obnemeli. Kaj takega na hrbtu še nismo videli

D.Ži
01.12.2021 09:00

Zendaya se je odločila za vsako ceno upravičiti svoj novi sloves modne ikone. In zaenkrat ji uspeva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

V pariškem teatru Chatelet je potekala podelitev zlate žoge, najprestižnejše individualne nagrade v nogometu, ki jo tradicionalno podeljuje ena najbolj cenjenih evropskih športnih revij France Football. Argentinec Lionel Messi je bil proglašen za najboljšega nogometaša na svetu, to je že sedma zlata žoga v njegovi karieri.

Reuters

Podelitve so se udeležili številni znani športniki, pa tudi zvezde iz zabavne industrije, med katerimi je zelo izstopala igralka Zendaya, ki je na podelitev prispela v družbi svojega fanta Toma Hollanda.

Reuters

Zendaya je pred kratkim prejela nagrado Ameriškega združenja modnih oblikovalcev za modno ikono in mnogi so se spraševali, ali se bo 25-letnica ob tej priložnosti še posebej izkazala in potrdila, da si je priznanje resnično zaslužila. Ni razočarala.

epa

Mlada lepotica je na rdečo preprogo stopila v vintage obleki Roberta Cavallija iz leta 2000. Ta se je na prvi pogled od spredaj zdela kot zelo spodobna, klasična črna večerna obleka. Potem pa se je zvezdnica obrnila in pokazala neverjetno drzen izrez, ki je razgaljal njen celotni hrbet.

Profimedia

Omislila si je tudi  spektakularno verižico, katere oblika je nekatere spomnila na skelet kakšnega starodavnega plazilca ali pajkovca. Tudi tokrat je za njen slog poskrbel Law Roach, trenutno eden najbolj iskanih ameriških stilistov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta