(FOTO) Lepa Italijanka, ki je zmagala na Evroviziji, se je slikala brez oblačil. In Damiano tudi

D.Ži
07.06.2021 10:00
Najbolj seksapilna evropska skupina se zelo rada fotografira slečena in vedno znova je pravo veselje pogledati, kako si predstavljajo novo svobodo in liberalnost.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V glavnem se vse vrti okoli Damiana Davida, a v skupini Måneskin so še drugi zanimivi člani in članice. Victoria de Angelis, 21-letna basistk skupine, ki je slavila na rotterdamski Evroviziji, je na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri je pozirala zgoraj brez, kar je domišljijo njenih oboževalcev povsem razvnelo.

Bila je kreativna. Eno dojko je zakrila s svojimi dolgimi lasmi, na drugi pa je prsno bradavico zakrila z zvezdico. 

Ni prvič, da je pozirala tako provokativno.

Njen profil je poln prizorov čedne Victorie v spodnjem perilu, pa tudi kakšna zgoraj brez se najde, kar le še dokazuje, kako zelo se je vživela v skupino, katere člani pogosto pozirajo razgaljeni. 

Ob njej in Damianu Davidu, Måneskin sestavljata še bobnar Ethan Torchi in kitarist Thomas Raggi. Najbolj zagret nagec je seveda Damiano. Oboževalci so te dni izbrskali tri leta staro fotografijo, ki je nastala še pred njihovo svetovno slavo. Na njej pozira v kopalnici in povsem jasno je, da je povsem slečen. Glasbenik, ki je že nekaj časa srečno zaljubljen v spletno vplivnico Giorgio Soleri, je tudi pred tremi leti bil videti vrhunsko. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta