(FOTO) Nekoč so jo občudovali, danes pa s svojim utrujenim in močno shiranim videzom vzbuja skrb

29.10.2021 10:00
Tara Reid pravi, da je za njeno izjemno vitkost kriv hiter metabolizem, a ji spletni sledilci ne verjamejo. Nekateri ji sicer sporočajo, da je tudi v koščeni različici lepa.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Tara Reid je bila na začetku tisočletja znana kot seks bomba, zadnja leta pa s svojim videzom javnost le še vsake toliko pretrese. Mnogi se je še spomnijo kot simpatične Vicky iz kultne komedije Ameriška pita, od njenih takrat bujnih atributov je medtem ostalo le malo. Predvsem silikonsko izdatno izpopolnjeno oprsje, v medijih se večinoma znajde zaradi svojega močno shiranega, utrujenega videza in ekscesnega pijančevanja.  

Tokrat je Tara na svojem Instagramu objavila črno-bele fotografije, na katerih jo vidimo v bikiniju, a odzivi niso dobri. Spletne sledilce močno skrbi za njeno zdravje, opozarjajo jo, da je previtka, in sprašujejo, ali je vse v redu. Odgovorila jim je še z eno fotografijo, na kateri je razgaljena. 

"Vsem, ki v komentarjih pod mojimi umetniškimi fotografijami širijo sovraštvo, želim povedati, da gre za kot snemanja. Tukaj je še ena moja fotografija z istega dne, da vam pokažem, da nisem preveč suha. Imam hiter metabolizem. Kdor ima hiter metabolizem, ve, da se je nemogoče zrediti. Ves čas jem. Vsem, ki so napisali nekaj lepega in se postavili zame, želim povedati, da jih imam rada. Širite to ljubezen, to je edina stvar, ki bo rešila svet," je zapisala, a sledil je še en plaz negativnih komentarjev. 

"Ni šlo za kot, ti ​​si le še kost in koža", "Nihče te ne sovraži, skrbi nas za tvoje zdravje", "Si v redu, Tara?", ji sporočajo oboževalci, nekateri sicer trdijo, da je videti čudovito. 

Profimedia

Tara je zadnja leta pozornost pritegnila tudi z lepotnimi popravki, predvsem na obrazu, redno hodi na pomlajevanje z botoksom. Veliko se je govorilo o njeni odvisnosti, nekoč je slovela kot ena največjih hollywoodskih žurerk, družila se je s starletami, kot sta Paris Hilton in Kim Kardashian, njeno ljubezensko življenje je bilo burno. 

Zadnja leta je igralstvo povsem zanemarila in se ukvarja s produkcijo, namignila pa je, da bi lahko nastopila v novem nadaljevanju Ameriške pite, v kolikor se ga sploh kdaj lotijo.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta