Ganljiva novica: Nepozabna Simona Weiss bi postala babica. To je sporočil njen vdovec ...

D.Ži
10.12.2021 09:18

Če bi se bile tistega decembra 2015 stvari razpletle srečno, bi ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk čez nekaj mesecev pestovala vnučka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Simona Weiss in Goran Šarac. Skupaj in močno povezana do konca in še naprej. 

Sašo Bizjak

Neskončno ganljivo. Kako lepo bi bilo, če bi se bile stvari tistega decembra 2015 razpletle drugače. Pa se niso. A življenje gre naprej in spomin na Simon Weiss, eno najbolj priljubljenih slovenskih pevk, med oboževalci in njenimi najbližjimi ostaja zelo živ. Prihaja nova generacija in, po še enem zamorjenem letu, končno tudi zelo lepa novica. Goran Šarac, pevkin vdovec, je na družbenih omrežjih sporočil veliko novico.

Osebni arhiv

Njun prvorojenec Simon bo kmalu postal očka. Šarac, ki je z ženo ustvaril številne nepozabne uspešnice, je v javnost poslal zelo osebno in čustveno sporočilo, sinu in njegovi partnerici pa je ob veselem pričakovanju in rojstnem dnevu čestital. 

"Danes praznuješ 29. rojstni dan. V mesecih, ki so pred teboj, boš tudi ti postal očka. Razumel in doživel boš veselje, ki sem ga jaz začutil ob tvojem rojstvu. Ponosen sem, da si zrasel v tako odgovornega, poštenega in delovnega moža, z občutkom do svojih bližnjih. Še na mnoga leta, moj zlati Simonček," je objavil. 

Sašo Bizjak

27. januar 2001, Maribor - Koncert Simone Weiss v dvorani Tabor. Simona Weiss. (foto: Sašo Bizjak)

Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta