Kljub zdravstvenim težavam se Phil Collins ne ustavi

Saša Britovšek Saša Britovšek
02.10.2019 11:08

Angleški pevec je spet padel, tokrat s sedeža med koncertom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Phil Collins pred koncerom v Atlanti, le en dan preden je v Severni Karolini na odru padel s sedeža.
Profimedia

​Pred dnevi se je legendarnemu angleškemu pevcu Philu Collinsu spet pripetila nesreča. Na odru v Charlotte's Spectrum Center v Severni Karolini, kjer je imel koncert, je padel s sedeža, medtem ko je opazoval svojega osemnajstletnega sina Nicolasa igrati na bobne.
​Oseminšestdesetletni zvezdnik, nekoč pevec in bobnar skupine Genesis, se že nekaj let bori z zdravstvenimi težavami, odkar je po operaciji hrbtenice nesrečno padel v hotelski sobi in si poškodoval glavo. Znano je, da je v tistem času odpovedal zelo malo nastopov, saj ni želel razočarati obiskovalcev, ki so že kupili vstopnice za njegove koncerte.
Odtlej na velikih odrih nastopa sede, medtem ko ga na koncertno mesto običajno pripeljejo z invalidskim vozičkom ali kar z golf avtomobilom. Njegova vztrajnost pa je gotovo kriva, da se mu zdravstveno stanje ne izboljša, saj so se menda bolečine v hrbtenici vrnile, kar mu dodatno otežuje hojo. 

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta