Ne kaže prav dobro: Princesa Charlene se noče vrniti v Monako. Raje kot na dvoru bi očitno živela v Afriki

D.Ži
11.03.2022 06:10

Samo še čudež lahko reši zakon monaškega princa Alberta in Charlene, ki se na luksuzni zasebni kliniki v Švici bori s težavami, tudi psihičnimi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Monaška princesa Charlene, znana tudi kot "najbolj žalostna princesa na svetu", je po poročanju tujih medijev še vedno na skrivni lokaciji v Švici, kjer okreva po skrivnostnih zdravstvenih težavah. Očitno ima, kar se prihodnosti tiče, tudi nekaj novih načrtov. In ne vključujejo moža.

Profimedia

44-letna Charlene bojda želi korenito spremeniti svoje življenje in se ne namerava vrniti v kneževino. Tudi obisk moža Alberta tega ni spremenil, ne glede na to, kako zelo jo je princ že nagovarjal k temu. Ne bo se zgodilo. 

Profimedia

"Princesa meni, da bi bila vrnitev v Monako zanjo najslabša možnost," je za portal Voici povedal vir iz princesine bližine. 

Profimedia

Charlene si želi z otrokoma živeti čim dlje od oči javnosti, saj naj bi tak pritisk slabo vplival na njeno duševno stanje. Zelo naj bi si želela vrnitve v rodno Južno Afriko, kjer je pred kratkim okrevala, a tokrat bi s seboj vzela tudi dvojčka, ki ju najbolj pogreša.

Profimedia

Trenutno zanju skrbi njuna teta princesa Caroline, ki je Charlene ne mara. Bila naj bi besna, ko je izvedela, da Caroline trenutno zaseda njeno mesto in da naj bi otroka po novem šolali na domu, česar si ni želela.

Profimedia

Tudi zaradi zelo slabih odnosov s svakinjama naj bi si želela Monako zapustiti, ne glede na to, kaj bodo rekli Monačani, mož in svet. 

Reuter
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta