Nekaj je narobe. Po samo 11 mesecih odpoved dala najtesnejša sodelavka Harryja in Meghan

D.Ži
23.03.2021 09:34
Ženska, ki je vodila gospodinjstvo in neprofitno organizacijo susseškega para, ni zdržala niti eno leto.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Zgolj enajst mesecev od podpisa pogodbe je ženska, ki je v ZDA veljala za desno roko vojvodinje Meghan in princa Harryja, dala odpoved. 

Profimedia

Catherine St. Laurent je za susseški vojvodski par prišla delat iz Sklada Billa in Melinde Gates ter postala šefica osebja v vojvodskem gospodinjstvu in izvršna direktorica Archwella, neprofitne organizacije, ki sta jo ustanovila Harry in Meghan. Da je njen doprinos neprecenljiv, smo par slišali reči in bila sta iskreno vesela, da se je pridružila njuni ekipi. Vsaj lani je bilo tako. Te dni ameriški mediji poročajo, da je mati dveh otrok, ki se je rodila v Kanadi, nepričakovano svoje delovno mesto zapustila. Odhoda noče komentirati, New York Post pa piše, da je dala odpoved.

epa

Še naprej bo sodelovala z Archwellom, a le v vlogi svetovalke. Daily Mail piše, da naj bi zagnala lastno podjetje, ki naj bi sodelovalo z Archwellom pri nekaterih projektih. Par svojega predstavništva v Veliki Britaniji ne bo več imel. St. Laurentovo bo zamenjal James Holt, ki je do zdaj bil njun predstavnik za stike z javnostmi na Otoku. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta