Nova razkritja: Princesa Diana je pred smrtjo opravila poslednji telefonski klic. To so bile njene besede ...

D.Ži
21.06.2021 09:50
Najbolj priljubljena princesa vseh časov je življenje želela začeti znova. Žal druge priložnosti ni dobila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princesa Diana zapušča pariški hotel Ritz. Nekaj ur kasneje je umrla. 
Profimedia

Richard Kay je zadnja oseba, s katero je princesa Diana telefonirala pred svojo smrtjo leta 1997. Prijatelj legendarne Lady Di v prihajajočem dokumentarnem filmu, ki so ga naslovili kar "Diana", razkriva poslednje besede, ki mu jih je namenila med njunim zadnjim stikom. Kot piše Insider, naj bi si princesa v življenju želela nov začetek. "Tiste noči sem govoril z njo. Policija pravi, da je to bil njen poslednji klic v življenju. Zelo si je želela nov začetek, stvari početi drugače in odkriti drugo vrsto kraljestva," pravi Kay. Želela se je vrniti v domovino in videti svoja sinova, princa Williama in Harryja

Reuter

Umrla je avgusta 1997 za posledicami hude prometne nesreče v Parizu, na begu pred paparaci. Ob njej sta umrla tudi ljubimec Dodi Fayed in šofer. Princu Harryju je takrat bilo le 12, Williamu pa 15 let. Novico o materini smrti sta dečka izvedela na gradu Balmoral. William je o najtežjem trenutku svojega življenja nedavno javno spregovoril.

Profimedia

"Bil sem v Balmoralu, ko so mi povedali, da je moja mama umrla. Še vedno v šoku sem tistega jutra tolažbo našel med mašo v Crathie Kirku. V najtežjih dneh, ki so sledili, sem uteho našel v škotskih prostranstvih. Zato bo ta povezanost s Škotsko po mojih žilah tekla do konca življenja," je dejal. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta