(VIDEO) Tako zahrbtno naj bi Harry prelisičil babico, da mu je dovolila posneti oddajo, v kateri obračunava z njo

D.Ži
28.05.2021 07:55
Prinčeva babica je verjela, da njen vnuk pripravlja oddajo, ki naj bi vojnim veteranom pomagala do psihičnega zdravja. Namesto tega Harry zdaj pred kamerami obračunava s svojo družino.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

V dokumentarni seriji, katere ime bi lahko prevedli v "Jaz, ki ga ne vidiš", je britanska kraljeva družina znova dobila polno porcijo očitkov. Princ Harry spet tarna, kako družina nima nobenega sočutja do njega. "Od družine ne dobim tega, kar bi potreboval," je izjavil. Tudi kraljica Elizabeta je ob novem vnukovem podvigu najbrž močno zavila z očmi. Sploh ker je bila prav ona tista, ki mu je že pred časom dala dovoljenje za snemanje serije, ki zdaj nastaja skupaj z Oprah Winfrey.

Že leta 2018 je kraljica Harryju prižgala zeleno luč, prepričal jo je z zgodbo, da si želi s takšno serijo razbijati tabuje in predsodke o psihičnih boleznih. Niti sanjalo se ji ni, kako zelo vzvratno bo šel ta strel. Ni vedela, da bi Harry nekega dne svojo družino obtožil popolnega zanemarjanja. Tako vsaj meni neimenovani poznavalec razmer na britanskem dvoru, s katerim se je pogovarjal Daily Mail. Harry je svoji babici predstavil popolnoma drugačen koncept. Dejal je, da načrtuje večdelno dokumentarno serijo za AppleTv, nato naj bi vsebine predstavil tako, da je bila ideja babici všeč. Prodal ji je zgodbo o tem, kako vojni veterani po vrnitvi v civilno življenje potrebujejo podporo za boljše dušeno zdravje. Da bo ob tem govoril tudi o svoji družini, ni omenil. 

Harry, ki se pred kamerami zelo dobro znajde in zdi se, da je projekt tudi zanj nekakšna psihoterapija, ne zamudi priložnosti, da ne bi pokritiziral svojih najožjih sorodnikov. Če bi vedeli, kaj jih čaka, zagotovo serije na dvoru ne bi podprl nihče. Povsem osupli so, kako princ pred očmi celega sveta obračunava s svojim očetom in celotno inštitucijo.

Reuters

"Njihovi odnosi visijo na nitki. V palači zelo sočustvujejo s princem in njegovimi travmami, a so jezni in neprijetno jim je biti del mednarodnega televizijskega šova," pravi poznavalec. Konca ni videti. Oprah in Harry že napovedujeta nove oddaje, z novimi gosti in strokovnjaki, zagotovo pa bo v njih kakšno o svojih ranah iz preteklosti povedal tudi princ sam. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta