Princ Harry presenetil z novimi razkritji iz zasebnega življenja: Z Meghan sta bila v supermarketu, ko ...

D.Ži
14.05.2021 09:33
Ubežniški princ je v zelo osebnem intervjuju spregovoril tudi o tem, kako se nikoli ni dobro vživel v kraljevski kontekst, pa tudi o vzgoji princa Charlesa.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princ Harry je gostoval v podkastu Armchair Expert, ki ga vodi hollywoodski igralec Dax Shepard. Odkril je nekaj novih podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Spregovoril je o tem, kako je spoznal Meghan Markle, življenje v kraljevi družini pa je primerjal z življenjem Trumana Burbanka v filmu Trumanov šov, v katerem so ga kamere spremljale na vsakem koraku. 

Profimedia

"Ko je Meghan prvič prišla v London, sva se dogovorila za srečanje v enem od londonskih supermarketov. Pretvarjala sva se, da se ne poznava, drug drugemu sva pošiljala sporočila. Ljudje so me opazovali, začudeno gledali in me pozdravljali," se spominja Harry. "Na glavi sem imel kapo s senčnikom, gledal sem v tla in poskušal ostati neopažen. Neverjetno, koliko žvečilnih gumijev je na tleh, popoln nered," pravi Harry. Priznal je, da se nikoli ni zares dobro vživel v kraljevski kontekst. "To je posel, mar ne? Nadenite si nasmeh in rinite naprej. Star sem bil nekaj več kot 20 let, ko sem razmišljal, da si tega posla ne želim, da nočem biti tukaj. Nočem tega početi. Poglejte, kaj se je zgodilo moji mami. Kako naj imam družino, če vem, da se bo to spet zgodilo," priznava čustveni Harry. "Videl sem, kako to izgleda v zakulisju, vedel sem, kako zadeva deluje in nisem hotel biti del tega," je dodal. Meghan ga je nagovorila, naj poišče pomoč psihoterapevta, saj je neprestano bil besen zaradi vpletanja medijev v njegovo življenje. 

Profimedia

"Ko sem začel obiskovati terapijo, je balon počil. Izvlekel sem glavo iz peska, jo dobro otresel in dojel, da sem na privilegiranem položaju, da ne smem tarnati in razmišljati o tem, da si želim nekaj drugega," razkriva Harry. Pred sedmimi leti je zagnal športni projekt Invictus Games, da bi z njim pomagal sebi in drugim. "Kmalu sem dojel, da moram nekaj spremeniti, saj ne morem iz hiše. Vprašal sem se, kaj lahko naredim, da bi moja mama bila ponosna in kako naj izkoristim položaj za resnične spremembe," pravi. Za očeta Charlesa pravi, da je ta trpel zaradi vzgojnih pristopov kraljice in princa Filipa, kar se je preneslo tudi nanj. Charles se je do Harryja obnašal tako, kot sta sta se kraljica in Filip do njega. "Na nikogar ne bi smeli kazati s prstom, a ko gre za starševstvo, sem doživel neko obliko bolečine in trpljenja, zato bom poskrbel, da bo ta krog prekinjen," je sklenil Harry. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta