V Pragi na maturantskem izletu umrl 17-letni dijak iz Poreča

STA, M.R.
01.04.2023 18:49

Na maturantskem izletu v Pragi je umrl 17-letni maturant iz Poreča, je danes potrdil ravnatelj gimnazije v Poreču Krešimir Bronić. Podrobnosti o razlogih za njegovo smrt za zdaj niso znane.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

"Na žalost je na maturantskem izletu v Pragi umrl maturant naše gimnazije v Poreču. Več kot to ne morem povedati, saj še čakamo na poročilo tamkajšnje policije," je dejal ravnatelj Krešimir Bronić. Kaj se je zgodilo, bo šola izvedela šele, ko bo prejela uradno poročilo, je dodal.

Tragični dogodek naj bi se zgodil danes ponoči. Na maturantski izlet se je v četrtek odpravilo 87 maturantov iz treh razredov in štirje profesorji. Z izleta naj bi se vrnili v nedeljo, vendar se zaradi tragičnega dogodka že danes vračajo nazaj v Poreč.

Istrska policija navaja, da je bila o dogodku seznanjena iz medijev in da nima nobenih informacij o dogodku, saj se tragični dogodek ni zgodil na območju Istre.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta