Čorba vnovič brez elektrike

Damijana Žišt Damijana Žišt
08.09.2019 01:52

V Cankarjev dom v Ljubljani v petek, 13. septembra, prihaja Riblja čorba, ena najbolj popularnih rock skupin na Balkanu, ki se je v glasbeno zgodovino zapisala z uspešnicami, kot so Ostani đubre do kraja, Na zapadu ništa novo, Nemoj da ideš mojom ulicom, Volim, volim žene, Neču da ispadnem životinja, Amsterdam ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Riblja čorba svoje oboževalce navdušuje že več kot štiri desetletja.
Media group

Legendarna skupina, ki je leta 2016 praznovala 40 let obstoja, je že takrat nastopala v Cankarjevem domu. Riblja čorba se torej vrača v hram slovenske kulture, v veliko Gallusovo dvorano, tam bodo člani skupine izvedli ekskluziven akustični koncert z naslovom čorba se čuje i bez struje (Čorbo se sliši tudi brez elektrike).
Skupina bo premierno predstavila nove pesmi z najnovejšega albuma z naslovom Da tebe nije (Če te ne bi bilo). Na njem je enajst pesmi, album pa bo izdan na treh različnih formatih, na zgoščenki, vinilni plošči in USB-ključu. Nastajal je dve leti v treh različnih studiih. Producent naslovne skladbe Da tebe nije je Vojo Aralica, ki je znan kot producent Zdravka Čolića. Za produkcijo albuma je poskrbel pokojni Milan Popović.

Če te ne bi bilo ...
Media group
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta