Dražen Zečić: Za ljudi, ki se spoštujejo in ljubijo, je vsak dan valentinovo

Damijana Žišt Damijana Žišt
09.02.2020 01:29

V mariborski dvorani Tabor bosta ob prazniku zaljubljenih nastopila priljubljena hrvaška pevca Dražen Zečić in Marko Škugor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Media group 

Okoli praznika zaljubljenih bo v Mariboru posebej romantično, saj bo v dvorani Tabor v soboto, 15. februarja, koncert priljubljenega hrvaškega pevca Dražena Zečića, ki zelo pogosto nastopa v Sloveniji, in "prvega tenorja Dalmacije" Marka Škugorja. Skupaj sta nastopala že na lanskih božičnih koncertih v Ljutomeru, Podčetrtku, Šempetru pri Gorici, Novem mestu, Dravogradu in Velenju. Pred mariborskim Valentinovim koncertom sta nam odgovorila na nekaj vprašanj.
Kaj lahko njuni oboževalci pričakujejo na mariborskem koncertu, nas je zanimalo. Zečić pravi, da pričakuje izvrstno zabavo, saj je na Štajerskem že večkrat nastopal in vsi koncerti so bili odlični, zahvala gre njegovi zvesti publiki. "Tokratni koncert v dvorani Tabor bo poseben, zabaven, ker nastopam skupaj z mladim pevskim kolegom Markom Škugorjem. Ima prekrasen glas in poje čudovite ljubezenske pesmi, zares so namenjene vsem zaljubljenim, ki na ta dan, valentinovo, še bolj čutijo in si izkazujejo ljubezen drug do drugega." Škugor se nadeja, da bo dvorana polna, publika pa srečna in zadovoljna.
Na vprašanje, kaj jima pomeni valentinovo, Zečić pravi, da je ta dan zanj kot vsak drugi: "Za ljudi, ki se spoštujejo in ljubijo, je vsak dan valentinovo." Dodaja pa, da če smo morda med letom večkrat pozabili biti pozorni do partnerja, lahko to nadoknadimo na valentinovo. Škugor je bolj direkten: "Vse moje pesmi, veliko jih govori prav o ljubezni, so ustvarjene kot za nalašč za valentinovo."

Marko Škugor
Media group 
Dražen Zečić
Media group 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta