(FOTO) Ohlapne obleke za sproščene čase

Denis Živčec Denis Živčec
10.05.2020 03:00

Po sezoni veličastnega karantenskega kuhanja so med nami spet na veliko prisotne maksi obleke, ki s svojo zračnostjo in ohlapnostjo modnim mačkam vračajo udobje in svobodo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Upamo si napovedati največji modni trend mesecev prihajajočega najtoplejšega dela leta. Življenje se vse bolj vrača v predkarantenski svet in zdi se, da se bomo po valu stresa zatekli v udobje. Tedne in tedne smo preživeli na kavču, si čas krajšali s kuhanjem, pečenjem in grizljanjem ter ob koncu obdobja najintenzivnejše samoizolacije ugotovili, da je koronavirus očitno skrčil naše kavbojke. A nič zato. Letos smo udobje postavili na prvo mesto. Skozi velika vrata so se v teh dneh na sceno vrnile lahkotne ohlapne obleke, v katerih se je skoraj nemogoče počutiti slabo. Nositi jih lahko začnete že ob prvih zares toplih pomladnih dneh in v njih uživate vse tja do septembra ali pa še kak teden dlje.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta