horoskop

19.11.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

 

V sredini tedna vam bodo koncentracijo dodatno zmanjševale ljubezenske težave. Partner bo od vas nenehno nekaj želel, vi pa nikakor ne boste pokazali zanimanja za to. Čas je, da si vzamete prost dan. Preživite ga s tistimi, ki jih imate radi.

Nekdo od vaših prijateljev potrebuje pogovor z vami. Ne zadolžujte se, saj bi lahko precenili svoje denarno stanje in imeli pozneje težave. V službi boste v dilemi, ko vas bodo postavili pred izbiro. Zelo boste nemirni in pokazali se bodo prvi znaki nezadovoljstva.

Predvsem v drugi polovici tedna pazite, da se ne boste zapletli z nekom, ob komer se ne boste počutili ljubljene, temveč prej izkoriščene. Ne prenaglite se z odločitvijo, vzemite si čas in dobro premislite, kaj si zaslužite. Z večjimi odločitvami nekoliko počakajte.

Končno ste prišli do pravih informacij in že imate željo spreminjati. Prepustite se veselju in pozitivni energiji ter pustite skrbi ob strani. Na osebni ravni vas čaka veliko nepredvidljivih dogodkov, na katere se lahko pripravite s skromnostjo. Vseeno bodite previdni.

Znašli se boste na križišču in odločiti se boste morali, kam boste šli. Položaj morate nedvomno pretehtati z vseh strani. Dobro bi bilo, da bi si zagotovili dodaten zaslužek. Morda boste nagnjeni k večjemu številu avantur, ki pa vas notranje ne bodo izpolnile.

Srečali se boste z nekom, ki ga že nekaj časa niste videli. Polepšal vam bo teden in komaj boste čakali naslednje snidenje. Pazite na zdravje. Dogajale se vam bodo nenavadne stvari. Ne bodite obremenjeni, saj vaši pomisleki nimajo prave teže.

Bližnji dogodki bodo od vas zahtevali veliko potrpežljivosti, zato se kar dobro pripravite. Prihodnje dni boste tudi zelo romantični in končno si boste v tej smeri zastavili cilj, ki ga boste tudi dosegli. Uživali boste v romantiki.

Pasti na dno je del življenja, splezati nazaj pa pomeni živeti. Začnite znova živeti. Pomembno je, da se trudite, četudi kdaj padete. Morda vam pri vsem tem kdo pomaga, vendar se ne zanašajte preveč na to.

Ker boste zelo družabni, pazite, da vaši nočni pohodi ne bodo prepogosti. Kritični boste do svojega videza, poskušali ga boste obogatiti z manjšimi spremembami, pri tem pa boste ostali zvesti svojemu slogu. Upoštevajte barvno usklajenost.

Med prijatelji boste našli veliko sogovornikov, ki vam lahko pri tem pomagajo. Med njimi je tudi nekdo, ki vam je še zlasti blizu in s komer boste odnos še poglobili. Vaši ljubezenski ideali so zelo močni, zato boste pripravljeni veliko narediti, da jih uresničite.

Nehajte se oklepati stare zgodbe, raje se vprašajte, kaj je bolje za vas, in pri tem tudi vztrajajte. Pred podpisovanjem dogovorov ali pogodb dobro preberite drobni tisk. Pri delu ne bodite škodoželjni, saj se to lahko hitro obrne proti vam.

Zanesite se na svoje sposobnosti. Prijateljski odnosi bodo tokrat pogoj za uspeh. Odlično boste vodili skupinske projekte. Več časa bosta s partnerjem kakovostno preživela skupaj, bolj si bosta zaupala. In prav to je ključ do stabilnega in trdnega razmerja.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta