Poseben vlažilni fluid iz muljastih alg dobre stare Drave. Domača proizvodnja, lokalno in varno

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Se tudi vi predajate fluidnosti preteklih dni? Se kopate v zadovoljstvu nad referendumom, ki se bo zagotovo zapisal v slovensko zgodovino? Ali se morda raje sprehajate v kopalkah čez fontano na Glavnem trgu? Kakorkoli že, samo, da se imamo "fajn". Ker: "Mi ‘mamo se fajn, če vam prav je al’ ne, nam važno je le, da imamo se fajn. Mi ‘mamo se fajn, če kozarci so polni, če le nismo bolni, mi imamo se fajn." Tako so prepevali dobri stari Gu-gu. Kar priznajte, da ste si zraven malce zapeli. Poleti je pač vse nalezljivo. Še karaoke, čeprav jih čez leto sovražite. Poleti pašejo tekoče stvari. Karaoke z ledom na primer. Kar zasukajte si jih na spletu Mi 'mamo se fajn! Iskreno povedano ni prav nič težko surfati na teh občutkih, da vse teče v pravo smer, da nas na polno objema poletje in da "bo že kako".

Dobri, stari mariborski optimizem. Sem ga kar pogrešala v preteklih mesecih. Celo skrbi s korono so za hip obmolknile, vsaj dokler se z maturantskih izletov po Španiji ni vrnila vesela horda okuženih dijakov. Še dobro, da si lahko v karanteni vsaj malo spočijejo od predvidljive fluidnosti izleta. Pa saj niso bili ne prvi in ne zadnji. Horde veselih turistov se bodo vrnile od vsepovsod. Vse smo pripravljeni narediti za dva meseca svobode. Če vam ob vsem tem nenavadno zateguje obraz, vam priporočam poseben vlažilni fluid iz muljastih alg dobre stare Drave. Domača proizvodnja, lokalno in varno. Lahka tekstura fluida je primerna za samostojno nego obraza. Kožo nahrani in ji omogoča naravno obnavljanje. Fluid ima izjemne vlažilne lastnosti, lahko teksturo in vsebuje veliko antioksidantov. Po uporabi se koža ne sveti. Je celovita rešitev za nego zrele štajerske kože.

Skoraj zagotovo pa vam dravski fluid ne bo pomagal, če na obrazu še danes čutite spremembe od gledanja in poslušanja 40. festivala Morja in sonca. Žal ta častitljivi 40. jubilej ni potekal nič kaj fluidno, vsaj kar se tiče zvoka in refrenov. Lorela in Mario sta pač ljubljenčka vseh babic in dedkov, zmeraj odeta v priljubljena poročna oblačila. Tukaj ne moremo nič. To je zabetonirano in tega smo se že navadili. Sta lep slovenski okvir za čudne slovenske skladbe - vsaj v tem letu so bile takšne, z redkimi svetlimi izjemami. Primerjava festivala s San Remom je tokrat na žalost le smešna. Predvidevam, da ste le zelo redki med vami že slišali za primorsko skupino Gedore? Za hudomušnim imenom se skrivajo sami luštni fantje, vsi učeni muzičari, ki so s svojo skladbo Ona edini na festivalu postregli z iskrenostjo, karizmo, izvrstno izvedbo in dobro skladbo. Bo skrajni čas, da Gedore pridejo kaj zašpilat tudi k nam na štajerski konec. Žal so med vsem plevelom bili krepko spregledani. Kar pa sploh ni presenetljivo glede na podeljene nagrade in glasovanje strokovne žirije. Če plešeš v dežju, si pač moker. Ah, kako fluidno sem se razpisala o temi, ki tako očitno nikogar ne zanima. Včasih je potrebno tudi to, da se tok ne prekine, da življenjski fluid lepo teče naprej po vseh žilah in da se spovemo in olajšamo. A tudi to nam ne pomaga preveč, če nas glavni dinozaver dan za dnem sramoti v evropskem vrhu. Sedaj smo končno tudi na iranskem zemljevidu in njihovih radarjih. Vsekakor krasno skrbi za prepoznavnost naše butalske dežele. Samo "brez drame". "Bo že kako!" Nadeni si slušalke in rock and roll! … Zato si zapojmo skupaj še en zadnji "Pa parapapa …" in "Nam zabava prva stran je Večera, nam so poročila TV-šov, propaganda nas še ni načela in zato razum ostal je zdrav …" in naj ta ostane takšen tudi do jeseni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.