Amber Heard in Johnny Depp: Bivša zakonca iz nočne more

Denis Živčec Denis Živčec
01.08.2020 04:25

Amber Heard je sodišču predala fotografije, ki naj bi prikazovale, kako si je Johnny Depp odrezal del prsta, ga namočil v barvo ter z mešanico barve in krvi na ogledalo izpisal sporočilo, v katerem jo je obtožil prevare. Zakon, ki je trajal le 15 mesecev, buri duhove še danes.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Nismo samo sredi pandemije koronavirusa, ampak tudi sredi ene grših hollywoodskih ločitvenih vojn, v kateri so očitno dovoljena vsa sredstva. Za veliko ljubezensko zgodbo nikoli ni šlo, nekako je jasno, da že ves čas gre bolj ali manj za delitev premoženja in užitek ob tem, kdo bo koga javno bolj sesul. Vse bolj jasno pa je tudi, da nežni Edward Škarjeroki in Willy Wonka v sebi skriva kaotičnega moškega. Ali je sposoben zamahniti po ženski, pa še ni povsem jasno.
Preselimo se najprej v avgust 2016, ko so se mediji razpisali, da sta filmski zvezdnik Johnny Depp in Amber Heard s pomočjo svojih odvetnikov dosegla dogovor, po katerem bo moral igralec svoji nekdanji soprogi, s katero je bil v zakonu pičlih 15 mesecev, izplačati 10 milijonov dolarjev. Depp in Amber naj bi se tudi strinjala, da bosta ločitev izpeljala za zaprtimi vrati, stran od oči javnosti. Finančni dogovor naj bi bila sklenila, potem ko so se v javnosti pojavile odurne fotografije, ki so pretresle svet. Amber je namreč sodišču predala fotografije, ki naj bi prikazovale, kako si je Johnny Depp odrezal del prsta, ga namočil v barvo ter z mešanico barve in krvi na ogledalo izpisal sporočilo, v katerem jo je obtožil prevare. To naj bi se bilo zgodilo pred časom v Avstraliji, Johnny naj bi bil v tistem trenutku pijan, zaužil pa je menda tudi amfetamine.

Vanj naj bi bila zalučala pločevinko razredčila

Amber je trdila, da se je igralec v telefonskem pogovoru z njo sprl. V tistem času je v Londonu snemala film Dansko dekle, on pa naj bi si bil odrezal vrh prsta in ga namočil v barvo ter z mešanico izpisal sporočilo: "Igrata Billy Bob in Lahka Amber." Johnnyjevo sporočilo naj bi namigovalo na ljubezensko razmerje med Amber in igralcem Billyjem Bobom Thorntonom, sicer nekdanjim možem Angeline Jolie, na katerega naj bi bil Depp izjemno ljubosumen. Depp po poškodbi ni takoj obiskal zdravnika, zato je moral kasneje prestati zahteven operativni poseg.
Bizarna ločitvena zgodba se je nato ponovno pogrela v začetku leta 2019. Amber je takrat spet razglasila, da je bil Depp do nje večkrat nasilen, trditve pa skušala podkrepiti s fotografijo. Zvezdnik je obtožbe strogo zanikal.

Profimedia

Se je žena načrtno ponečedila v Deppovo posteljo?

Depp pravi, da je leta 2016 od Heardove zahteval ločitev, potem ko je v svoji postelji našel iztrebke. "Ko sem se 21. aprila 2016 umaknil pred gospo Heard in šel iz najinega stanovanja, se je naslednje jutro gospa Heard ali eden od njenih prijateljev ponečedil v mojo posteljo v neke vrste bolni potegavščini, preden so se skupaj odpravili na Coachello," je zapisal. Trdi tudi, da je Heardova upravniku priznala, da so bili iztrebki "zgolj nedolžna potegavščina". Njen odvetnik je nato vse skupaj zanikal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta