Bo 2020 leto prepogljivih mobilnikov?

Gregor Grosman Gregor Grosman
14.02.2020 15:28

Četudi v tem trenutku še ni znano, ali so prepogljivi mobilniki zgolj modna muha ali prihodnost mobilnih naprav, je bolj verjetno, da ne bomo nikoli govorili o eri prepogljivih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Sam prej vidim uspeh v upogljivih zapestnicah, kot jih prikazujejo v kakšnem znanstvenofantastičnem filmu in so denimo povezane z implantatom v naši glavi za potrebe govorne komunikacije. A dejstvo je, da najpozneje po nedavni predstavitvi zadnjega člana Samsungove družine prepogljivih, mobilnika Z Flip, ves svet govori o tem, komu je ta segment mobilnih telefonov sploh namenjen. Tudi zaradi tega, ker proizvajalci praviloma za tovrstne mobilnike zahtevajo precej denarja.
Ko iz malega zraste veliko ali ko velik zaslon postane še večji, sta dva možna in močna prodajna argumenta. So uporabniki, ki so vajeni s seboj nositi velike mobilnike, a si želijo še večji zaslon, ki bi jim nadomestil tablični računalnik ali celo prenosnik. Druga vrsta pa so tisti, ki so jim klasični mobilniki ravno prav veliki, ko jih držijo v rokah, a bi vse dali za to, da so v žepu ali torbici, ko jih ne uporabljajo, manjših dimenzij. Večji zaslon vsekakor prinaša več možnosti uporabe, multifunkcionalnost, praviloma imajo taki mobilniki zmogljive procesorje, več pomnilnika in kvalitetne kamere.

EPA
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta