(VIDEO) Pogreb, kakršnega še ni bilo: Pokojnik se je oglasil iz krste, žalujoči so se nasmejali do solz

A.L.
16.10.2019 09:46

"Halo? Halo," se je slišalo iz krste.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Četudi je marsikdaj mogoče slišati, da je pogreb lahko tudi slavljenje življenja pokojnika, je to običajno nemogoče. Užaloščeni svojci in prijatelji pogreb doživljajo kot enega najbolj žalostnih trenutkov. Nekoliko drugače pa je bilo na pogrebu Irca Shaya Bradleyja, ki je, kakorkoli nenavadno se sliši, za zabavo poskrbel sam.
{embed_youtube}https://youtu.be/JEXIEneoA20{/embed_youtube}
Bradley je minuli teden umrl po bitki z boleznijo, žalujočim svojcem pa se je oglasil kar iz groba. "Halo? Halo," se je slišalo iz krste. Pokojnik je namreč že leto dni pred smrtjo posnel zabaven glasovni posnetek, najbližjim družinskim članom pa zaupal, da si želi, da ga predvajajo na njegovem pogrebu. Njegovo željo so izpolnili in poskrbeli, da se je pogreb sprevrgel v nenadzorovan smeh žalujočih. "Kje, za vraga, sem zdaj? Ali slišim duhovnika," se je spraševal glas pokojnika.
Bradleyjeva želja, da prijatelje in družino nasmeji tudi po smrti, je uspela. Posnetek pogreba je že zaokrožil po spletu in poskrbel za zabavo med njegovimi uporabniki.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta