"Odločen sem, da bom preživel!" Nekdanji smučarski skakalec in planiški rekorder se bori z rakom

A.L.
22.07.2019 09:33

Z ženo in 2-letnim sinom Fredom živijo v Oslu, kjer se nekdanji športnik tudi zdravi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V minulih dneh je zaokrožila novica, da je nekdanji norveški smučarski skakalec Bjoern Einar Romoeren zbolel za rakom. Novico je z zvestimi sledilci delil kar sam in na Instagramu delil črno belo fotografijo, na kateri je brez las. 38-letnik, ki se zdravi v Oslu, je za diagnozo izvedel spomladi. Zdravniki so mu diagnosticirali tumor v hrbtenici, kot je pojasnil, pa je njegova družina v zelo težkem položaju. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz96N3FI_SO/{/instagram}
Romoeren, ki je leta 2005 na planiški letalnici s poletom, dolgim 239 metrov, postal svetovni rekorder, je sporočil, da je z zdravljenjem že začel, za njim so že kemoterapije. "Odločen sem, da bom preživel," je dejal 38-letnik in dodal, da so pred njim težki časi. Na presenečenje mnogih Norvežan, kot je povedal sam, nima težav z govorjenjem o raku. Kljub temu pa bo trenutno  svoj čas in energijo raje hranil za zdravljenje. Sporočil je, da trenutno ne bo dajal nobenih intervjujev, doslej je podrobneje o bolezni spregovoril le za norveški časnik Se und Hoer.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta