(FOTO) Kot nalašč za jesen: Lorella Flego oblekla krilo, ki je nekoč bilo velika uspešnica, in morda spet sprožila trend

D.Ži
09.11.2023 12:49

Zadnja leta se je vse vrtelo okoli kril, krojenih v obliko črke V. Tokrat je situacija obrnjena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pri iskanju modnega navdiha je Lorella Flego vedno dober naslov. 
Dean Grgurica

Jesen je brez dvoma modni vrhunec leta. Zvrstijo se modni tedni, modni zanesenjaki pa lahko končno oblečejo svoje najbolj dramatične in drzne kose, ki puščajo vtis, kjerkoli se pojavijo. Topla in mehka jesenska oblačila ponujajo toliko možnosti kombiniranja. Če iščete navdih, kako se v teh dneh pokazati v najbolj šik podobi, potem je zmeraj dobra ideja pogledati, kaj počnejo najbolj izkušeni modni mački in mačke.

 

Ena takih je zagotovo Lorella Flego, ki pri izbiri oblačil redko zgreši. Videli smo jo že v neštetih navdihujočih kombinacijah, te dni pa nas je navdušila v preprosti, a zelo učinkoviti jesenski opravi, s katero je v spomin priklicala nekdaj zelo razširjen trend nošenja kril, krojnih v obliki črke A. Torej kontrast večno priljubljenim V-krilom. 

Tory Burch
Profimedia

Izbrala je model iz karirastega blaga, mu dodala svetlo rjav pas, slonokoščeno srajco in ujemajoče svetle salonarje. Sivo karirasto krilo je čudovit kos, ki lepo poudari ženstvenost, vitek pas, deluje sproščeno in poslovno hkrati.

Tory Burch
Profimedia

Prav mogoče je, da se navdušenje nad A-krili, tudi zahvaljujoče modno osveščeni Lorelli, kmalu spet prebudi. 

Chanel Haute Couture 
Profimedia
Prada 
Profimedia
Prada 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta