Vam nedrček ne pristaja dobro? V samo 3 sekundah lahko rešite zagato z "buhtlji" na hrbtu

Bonbon Bonbon
17.08.2023 12:38

Pet korakov vas reši neprijetnih kolobarjev, ki kvarijo silhueto in pomaga ugotoviti, ali že ves čas nosite napačno velikost nedrca.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nošnja nedrčka prinaša kar nekaj izzivov in težav, od sledi naramnic do neudobnih košaric, najbolj pa ženske živcirajo izbokline na hrbtu, ki lahko uničijo stajling. Situacijo morda poznate: končno najdete popolno obleko zase, izberete spodnje perilo, nato pa ugotovite, da nedrček uničuje vašo silhueto, saj ustvarja kožne "buhtlje" pod rokami in rameni, piše Metro.

Čeprav lahko to težavo povzroči neprilegajoč se nedrček ali takšen, ki ne nudi dovolj opore, je lahko vzrok tudi način nošenja nedrčka, kar lahko rešite s preprostim trisekundnim trikom. Tako lahko tudi ugotovite, ali nosite pravo velikost nedrčka.

Profimedia

To storite tako:

1. Začnite tako, da oblečete nedrček in zapnete zaponke.

2. Rahlo se nagnite naprej, nato pa sežite z roko v nasprotno košarico nedrčka in povlecite dojko od pazduhe naprej.

3. Ponovite na drugi strani.

4. Zravnajte se in pustite, da se dojke same namestijo v košarici nedrčka.

5. Z roko nato potujte po spodnji strani dojk in se prepričajte, da dojke ne "uhajajo" preko spodnjega roba nedrčka.

Po tem preprostem triku boste opazili, koliko udobnejši in stabilnejši se kar naenkrat zdi nedrc. Piarovka modne znamke Bravissima, Laura Franklin, pravi: "Počutili se boste, kot da so robovi vaših prsi lepo ugnezdeni v nedrček, in če se ta dobro prilega, ne boste imeli nobenih izboklin."

Ko bo občutljivo tkivo dojk ustrezno podprto in nameščeno, se boste počutili bolje in bolj samozavestno. Ta tehnika razkrije tudi, ali nosite napačno velikost nedrčka. Laura pravi, da "izboklina preko sredine košarice po izvedbi tega trika pomeni, da verjetno potrebujete večjo številko nedrčka". Nasprotno pa gube ali vrzeli verjetno pomenijo, da morate velikost nedrca zmanjšati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta