(VIDEO) Rihanna trpela v ponesrečeni obleki, ki se ji zdaj splet posmehuje: "Tako sem videti, ko pridem iz kopalnice"

D.Ži
09.09.2024 09:27

Opazno nerazpoložena v izrazito neudobni obleki, pri kateri je celo potrebovala asistenco. Rihanna je na newyorškem modnem tednu res bila neusahljiv vir navdiha za pikre spletne komentarje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rihanna se je v oprijeti obleki opazno mučila. 
Profimedia

Rihanna je veliko pozornosti pritegnila na otvoritvi newyorškega tedna mode, njena oprava pa ni naletela zgolj na pozitivne odzive. Posnetek njenega prihoda je kmalu postal viralna uspešnica na družbenih omrežjih. Pevka se je pojavila v zelo oprijeti beli obleki, ogrnjeni z bleščečo mrežasto tkanino, ki jo je držala s pomočjo asistentke, nato pa sedla v prvo vrsto.

Zaradi obleke je potrebovala asistenco.     
Profimedia

Posnetek se je kmalu začel širiti po družbenih omrežjih in nekateri so opazili, da pevka ni bila dobre volje, drugi pa so se iz njenega modnega podviga norčevali.

"Ne vem, kako je lahko pomislila, da gre ven v takšni obleki", "Ženska dobesedno ne more dihati", "Tako izgledam, ko pridem iz kopalnice, da bi se oglasila na telefon" in "Videti je, kot da je pravkar odšla izpod tuša pokrita z brisačo," komentirajo spletni uporabniki.

Poleg tega se je pojavil še posnetek, na katerem je Rihanna šla mimo manekenke Naomi Campbell, ne da bi jo pozdravila. Tik pred tem je prisrčno kramljala z urednikom britanskega Voguea Edwardom Enninfulom.

Nasploh se je ta dan zdelo, da je pevka vstala na levo nogo. 
Profimedia

"Naomi Campbell in Rihanna se zagotovo sovražita," je zapisal nek uporabnik omrežja X.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta