(FOTO) Ste opazili? Slavna igralka si je v kopalkah zelo nespretno pomagala s fotošopom in ljudi nasmejala do solz

D.Ži
22.08.2024 12:28

Mnogi zvezdniki z retuširanjem spreminjajo podobo svojih teles, ta filmska zvezdnica pa je šla še korak dlje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Minnie Driver je vsekakor zelo duhovita ženska. 
Profimedia

Igralka Minnie Driver (54) je pozirala v črnih kopalkah, ki jih je oblikovala njena prijateljica. Na Instagramu je objavila fotografijo in pokazala, kako je videti v kopalkah, ki so poudarile njeno vitko postavo, a je bila pred objavo te fotografije prisiljena uporabiti program Photoshop. Ne zato, da bi popravila morebitne "nepravilnosti" svojega telesa, ampak da bi na fotografiji ustvarila umetno morsko ozadje.

"Ko ti draga prijateljica pošlje kopalke, a se na edini plaži, na kateri se nahajaš, nosi zgolj potapljaška obleka, uporabiš zeleni zaslon in začneš dvomiti v svoj razum, ne pa tudi v svojo seksapilnost in njen talent za dober dizajn," je pojasnila v opisu fotografije na Instagramu.

"Prav zaradi tega te obožujem", "Dobro si opravila", "Preveč si smešna, čestitam", "To je zmaga", so bili komentarji njenih oboževalcev.

"Nisem odraščala kot čedno dekle"

Minnie je v intervjujih povedala, da je odraščala s sestro, ki je zanjo predstavljala ideal lepote, za razliko od sestre pa je bila vedno malce bolj debelušna. "Nisem odraščala kot čedno dekle," je rekla v epizodi podkasta How To Fail With Elizabeth Day.

"Ko sem shujšala, so nenadoma vsi ljudje v Hollywoodu govorili: 'Moj bog, tako si lepa' in 'To je neverjetno' in 'Vitka si in lepa'," se je spominjala igralka v tem podkastu. Glede prehrane pravi, da že leta uživa vse razen mesa.

Tolaži se s kosmiči

"Nisem jedla mesa že od najstniških let. V šoli sem imela prašiča, ki sem ga oboževala, zato sem sovražila jesti slanino," je na vprašanje, kaj je njena najljubša tolažilna hrana, razkrila igralka. "Moja najljubša tolažilna hrana je ogromna skleda kosmičev z malinami in medom. Ko pa imam mačka, so moj popoln obrok ocvrta jajca na toastu."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta