Bila je sladko filmsko dekle, a slaba odločitev je čez noč pokopala njeno kariero. Niti prijatelji je niso prepoznali

D.Ži
20.04.2022 07:15

Jennifer Gray se v glavnem spomnimo v povezavi s filmom Umazani ples. Nato pa se je njena filmska kariera naglo sesula.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Jennifer Gray je pred kratkim spregovorila o odločitvi za operacijo nosu na vrhuncu svoje kariere v zgodnjih 90-ih letih. Kmalu po posegu je izginila iz Hollywooda. Spregovorila je tudi o odnosu s pokojnim kolegom Patrickom Swayzejem, s katerim sta posnela kultni film Umazani ples.

Profimedia

Danes 62-letna igralka je prestala dve operaciji nosu, potem ko je leta 1987 zaslovela z vlogo Baby Houseman, a je zaradi novega videza postala skoraj neprepoznavna. Pravi, da je čez noč izgubila identiteto in kariero.

Profimedia

Malo po operaciji se je udeležila filmske premiere in ugotovila, da prijatelj, igralec Michael Douglas ni vedel, kdo je, saj je bila videti povsem drugače.

Profimedia

"To je bil moj prvi javni nastop po posegu. In to je bilo to. Iz dneva v dan sem postajala bolj nevidna. V očeh filmskega sveta to nisem bila več jaz. Veliko energije sem porabila, da sem ugotovila, kje sem se zmotila in zakaj sem bila izgnana iz hollywoodskega kraljestva. Čez noč sem izgubila identiteto in kariero," je povedala za revijo People, kjer je promovirala svojo novo knjigo spominov "Out of the Corner". Razkrila je, da ji je operacijo nosu predlagala mama. Tudi oba njena starša sta prestala ta poseg. 

Reuters

Jennifer je spregovorila tudi o svojem odnosu s Patrickom Swayzejem in priznala, da so bile med njima določene napetosti in da preprosto nikoli nista "kliknila do konca".

Profimedia

"Na enak način kot Baby in Johnny ne bi smela biti skupaj, tudi midva ne bi bila smela. Nisva bila kompatibilna in to, da naj bi dajala vtis, kot da sva ustvarjena drug za drugega, je ustvarilo napetost. Če bi lahko, bi mu danes povedala, da mi je žal, ker nisem znala ceniti in uživati ​​v tem, kdo je bil," pravi igralka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta