(FOTO) Šokantna sprememba: Prvič po letu 2009 se je v javnosti pokazala Bridget Fonda. In nihče je ni prepoznal

D.Ži
28.01.2022 10:16

Svoj čas ena največjih filmskih zapeljivk se je v zadnjih letih posvečala družinskemu življenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bridget Fonda v filmu Jackie Brown leta 1997.

Profimedia

Svoj čas vsestransko oblegana ameriška igralka Bridget Fonda, ki se je igralsko upokojila leta 2002, se je po dolgem času spet pokazala v javnosti. In zvezdnice številnih Tarantinovih filmov nihče ni prepoznal. 

Nekdanjo hollywoodsko prvakinjo, ki je danes stara 58 let, so opazili v družbi 17-letnega sina Oliverja in moža Dannyja Elfmana, a je nihče ni takoj prepoznal, saj se je legendarna filmska svetlolaska medtem zelo spremenila. Danes prisega na naravno, sivo barvo las, pridobila je tudi nekaj deset kilogramov. Videli je nismo že od leta 2009 in medtem se je očitno z njo dogajalo marsikaj. 

Nazadnje smo jo videli 11 let nazaj, ko je blestela na premieri Tarantinovih Neslavnih barab, nato se je umaknila in se posvetila družinskemu življenju. 

V času največje filmske slave. 

Profimedia

Igralka prihaja iz slovite hollywoodske dinastije Fonda, v kateri so njen dedek Henry Fonda, oče Peter Fonda in teta Jane Fonda, v igralskem svetu pa je vrhunec slave dosegla v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja, potem ko je dobila glavne vloge v številnih filmskih uspešnicah. Mnogi se je spominjajo kot Allison Allie Jones iz trilerja "Single White Female" iz leta 1992, istega leta pa je nastopila ob Mattu Dillionu v romantični komediji "Singles", ki jo je režiral Cameron Crowe.

Zmajev poljub leta 2001.

Profimedia

Leta 1997 je igrala z Robertom De Nirom, Samuelom L. Jacksonom in Pam Grier v kriminalni drami Quentina Tarantina Jackie Brown, njena zadnja glavna vloga pa je bila z Jetom Leejem v filmu Zmajev poljub iz leta 2001. 

Z možem Dannyjem leta 2008. 

Profimedia

Leta 2020 sta Danny in Bridget prodala svoji dve vili v Los Angelesu za skupno ceno 14,6 milijona dolarjev in se preselila v Santa Barbaro, kjer imata ranč. Čeprav sta v času izolacije nameravala tam ostati le mesec dni, sta se na koncu odločila, da bo ranč postal njun primarni družinski dom.

Bridget Fonda leta 2009
Profimedia

Leta 1998 je veljala za eno največjih filmskih zapeljivk. 

Profimedia

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta