Nov obraz na TV3: Od inženirja do komentatorja

Sonja Javornik Sonja Javornik
11.11.2018 06:30
Na TV3 so vsem ljubiteljem moto športa poleg formule 1, ki jo prenašajo že od začetka sezone, ponudili tudi dirke GP2, Porsche Supercup in dirke formule 2, kjer vozniki precej več tvegajo. Dirke F2 komentira Andrej Zadravec.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prosti čas Andrej namenja tudi taroku in matematičnim orehom.
Ana Kregar
Andrej Zadravec
"Po izobrazbi sem inženir strojništva oziroma bodoči magister, sicer pa sem načrtovalen, organiziran, kreativen in zelo komunikativen Ljubljančan, z občutkom za govor, komentiranje in nastopanje,”
“Po duši sem predan športu in športnim aktivnostim, številkam, statistiki. Jasno je, da je to delo zame kot naročeno. Zelo rad tudi organiziram, načrtujem in vodim prireditve, še posebej rad govorim v mikrofon,”
“Že od malih nog sem vsako poletje prebral vse knjige o formuli 1, na pamet sem se učil statistiko zmag, najboljših startnih položajev, število naslovov. Ker sem tak navdušenec predvsem nad formulo 1, sem si že večkrat ogledal dirke tudi v živo. Sicer imam zelo rad prenose športnih dogodkov, v družbi sem vedno veljal za največjega športnega poznavalca, govorca - in rad bi to znanje predajal tudi ostalim. Upam si trditi, da bo tudi moja pot, pot komentatorja, polna adrenalina, ter da bom sposoben ljudem približati prenos dirk in ustvariti občutke, ki si jih bodo zapomnili za vedno,”
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta