Beltinci: Po nesreči balona bodo ovadili pilota

Le.V.
11.05.2022 10:21

V balonarski nesreči, ki se je zgodila včeraj v naselju Betlinci, je po prvih ocenah nastalo za okoli 11 tisoč evrov škode

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tomaž Virag/vestnik.si

V Beltincih se je včeraj okoli 18.20 zgodila balonarska nesreča. Kot je sporočil Dejan Bagari z murskosoboške policijske uprave, je toplozračni balon med letenjem zaneslo v električne kable. Na kraj so bili napoteni policisti, ki so zavarovali kraj nesreče in pričeli zbirati obvestila. Po doslej znanih podatkih so bili v balonu trije, dva odrasla in otrok, a se na srečo ni nihče poškodoval.

Del naselja je bil zaradi nesreče nekaj časa brez elektrike. O nesreči so bile obveščene pristojne službe, poleg tožilca in preiskovalnega sodnika tudi služba za preiskovanje letalskih nesreč.

Danes je Bagari obvestilo o nesreči dopolnil z izjavo, da je v nesreči nastalo za okoli 11 tisoč evrov škode. Kriminalisti dogodek preiskujejo v smeri suma povzročitve kaznivega dejanja ogrožanjaposebnih vrst javnega prometa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta