(FOTO) 19-letnemu Mariborčanu zasegli prepovedane droge in bankovce v višini več kot 4.500 evrov

A.L.
10.03.2020 10:22

Zasegli so mu tudi bankovce v višini več kot 4.500 evrov, za katere sumijo, da jih je pridobil s prodajo prepovednih drog.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mariborski policisti so 3. marca odvzeli prostost 19-letnemu Mariborčanu z območja Radvanja in ga pridržali. V času pridržanja so pri njemu opravili hišno preiskavo in mu zasegli skupno 978,65 grama prepovedane droge MDMA. Med zaseženo drogo je bilo okoli 900 tablet, ostala prepovedana droga MDMA, bolj znana kot ekstazi, pa je bila v kristalih. V različnih PVC in ALU vrečkah so našli in mu zasegli še okoli 76 gramov prepovedane droge amfetamin. Zasegli so mu tudi tri elektronske tehtnice za natančno tehtanje, na katerih so na površinah za tehtanje našli sledi prepovedanih droge amfetamina, MDMA in kokaina.

Pp Maribor Ii.

Zasegli so mu tudi bankovce v višini več kot 4.500 evrov

Zraven opisanega so mu zasegli še zavitek ALU folije, v katerem je bilo 1,09 grama prepovedane droge konoplja, zavitek ALU folije, v katerem je bila prepovedana droga lizergid, bolj znana pod imenom LSD, več zavitkov ALU folije, v katerih je bilo  skupno 1,24 grama mešance prepovedanih drog amfetamina, MDMA in konoplje, ter 4,04 grama prepovedane droge kokain.

Pp Maribor Ii.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta