(FOTO) Domačin ponoči kričal, razbijal in poškodoval več policijskih službenih vozil

Gr.G.
10.05.2022 09:38

Moškega, ki je preskočil ograjo in prišel na varovano območje, so policisti obvladali v nekaj minutah. Do njihovega prihoda je vzel leseno klop in z njo poškodoval več službenih vozil in steklo na objektu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Poškodovano policijsko vozilo.
Pu Koper

Ob 1.03 ponoči se je sprožil alarm tehničnega varovanja na Postaji prometne policije Koper, takoj so na kraj napotili prometno policijsko patruljo. Kmalu zatem so policisti prejeli še obvestilo občana, da nekdo nad Moretini, okoli policijske postaje, kriči in razbija. Moškega, ki je preskočil ograjo in prišel na varovano območje, so policisti obvladali v nekaj minutah. Kljub  temu je do prihoda policistov že vzel leseno klop in z njo poškodoval več službenih vozil in steklo na objektu.

Poškodovana vrata Postaje prometne policije Koper. 
Pu Koper
Poškodovano vozilo provida.
Pu Koper

Storilec je 35-letni domačin. Zdravnik, ki ga je pregledal, je zanj odredil hospitalizacijo, policisti pa so zdravniškemu osebju nudili asistenco. 

Poškodovano steklo Postaje prometne policije Koper. 
Pu Koper
Poškodovano vozilo
Pu Koper

Škodo še ocenjujejo, policisti in kriminalisti pa opravljajo natančen ogled kraja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Direktor PU Koper je podal predlog za pregon storilca zaradi kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, za kar je predpisana denarna kazen ali kazen zapora do dveh let.

Pu Koper
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta